◄
Skład:
2 galaretki truskawkową i brzoskwinią (smaki według uznania)
serek homogenizowany
foremka sylikonowa (ja użyłam małej o średnicy 17 cm
Brzoskwiniową galaretkę rozpuszczamy w jednej szklance gorącej wody zostawiamy do ostygnięcia, drugą truskawkową robimy według przepisu na opakowaniu, pozostawiamy do stężenia. Ostudzoną brzoskwiniowa galaretkę łączymy z serkiem homogenizowanym. Połowę tężejącej galaretki truskawkowej wlewamy do formy wkładamy na chwile do lodówki następnie dajemy warstwę masy serowej i na końcu wlewam drogą połowę galaretki brzoskwiniowej. Dajemy do lodówki do całkowitego stężenia. Wyciągamy z formy polewając lub zanurzając formę w ciepłej wodzie. Smacznego.
STATSTYKA:
Jesteś naszym 12857664 gościem.Korzystanie z portalu oznacza akceptację politykę prywatności.